slushy
  • Page Views 2579

8 heerlijke zomerse wijn slushies

De lente is in het land. En wat brengt de lente? Ja hoor het heerlijke zonnetje. Niets leuker dan genieten op een terrasje van een goed glas wijn. Maar wist je dat er nog tal van van varieteiten mogelijk zijn met wijn? Let me introduce you to the slushies.

Het is super makkelijk te maken en overheerlijk. Wijn, ijs en zelfs wat fruit als je avontuurlijk bent ingesteld. Deze slushies voor volwassenen zijn net wat de dokter voorschrijft op een warme lente dag.

slushie

Wijn Type: Alle remmen los als het aankomt op liefde en slushies. Kies je favoriete wijn! Waarom deze Slushy: Het is super makkelijk en mooi. Dit receptje heeft enkel nood aan een fles wijn en enkele ijsblokjes. Waar geniet je er van: Op je balkon, je terras, op het dak, … ieder plaatsje is goed na een lange vermoeiende werkdag.

Wijn Slushy: Wild groeiende liefde

Slushie

Wijn Type: Normaal Moscato – We stellen voor het toch eens te proberen met een Riesling Waarom deze Slushy: Net zoals de voorgaande is het een super easy slushy om te maken, al wat je nodig hebt is wat vervroren fruit en een flesje wijn. Waar geniet je er van?: Last minute decision in de keuken, vlak voor je naar het zwembad loopt.

Wijn Smoothie

Slushie

Wijn Type: Moscato – Maar zowat elke zoete witte wijn past Waarom deze Slushy: Deze is iets zoeter en geeft je een mix van heerlijke bessen. Waar geniet je er van?: Perfect voor een picnic , bijvoorbeeld met je schoonmoeder ;-).

Blueberry Cream Wijn Slushy

Slushie

Wijn Type: Elke witte Wijn – Wij prefereren een droge witte wijn om het ijs wat te compenseren. Waarom deze Slushy: Deze slushy is zeer uniek want het mixt het idee van een slushie met een milkshake. Waar geniet je er van?: Op een terrasje genietend van de avond zon.

Perzikken met honing Sangria slushie

slushie

Wijn Type: Witte Wijn – Denk hierbij bijvoorbeeld aan Riesling Waarom deze Slushy: Simpelweg omdat het een sangria is 😉 Het bevat wat meer alcohol + wie houdt er niet van honing? Waar geniet je er van?: In de keuken terwijl je met je vriendinnen lacht om de warmte buiten.

Riesling aardbeien Slushy

slushie

Wijn Type: Droge Riesling Waarom deze Slushy: De kleur is betoverend en de toets van limoen neemt je mee naar het volgende level. Waar geniet je er van?: Op het strand met je zonnebril op.

Rozen Slushy

slushie

Wijn Type: Rosé Waarom deze Slushy: De mengeling van geuren is zalig. Waar geniet je er van?: Tijdens een brunch onder de stralende zon.

Aardbeien en perzik Wijn Slushy

slushie

Wijn Type: Chardonnay Waarom deze Slushy: De tweedelige kleuring en smaken zijn super plezant en heerlijk lekker. Waar geniet je er van?: Perfect voor volwassenen op een kinderfeestje.

Alle recepten vind je hier

Like what you read, share it with your friends

Facebook logo

Bron

Delen

Wijnsoorten

Volgende »

Wijn & roadtrip: 6 wijnroutes voor je uitgezocht